Hangzhouunie Industrieel gas-Materiaal Co., Ltd.

 De scheiding van de de lage druklucht van de premiekwaliteit

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. certificaten
De kwaliteit en de dienst zijn goed, is de levertijd elke keer punctueel.

—— Russische Seles

Mijn klant is zeer tevreden met uw steekproef, nu plaatsen wij een orde met u.

—— Russische Porova

1 2 3 4 5 6 7
Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd.

 • lopende band

  Lage Machtsconsumptie
  Lage Werkdruk 
  Lage Bedrijfskosten
  Geen Gasverlies en Hoge Opbrengst 
  Zeer Eenvoudig en Veilig te werken

  Hangzhouunie Industrieel gas-Materiaal Co., Ltd.Are een technologieonderneming gespecialiseerd in R&D, ontwerp en vervaardiging van diverse luchtseparators en cryogeen toepassingsmateriaal. Ons bedrijf dringt altijd bij het nemen van de technologie als motiliteit aan, die techniek en producteninnovatie benadrukt, samenwerkend met vele wetenschappelijke en onderzoekinstituten, academische scholen die in dezelfde de industriewaaier met ons zijn. Op basis van integratie in geavanceerd ontwerpconcept en strikte beheersprocedure en opmerkelijke productie geeft de techniek en de enthousiaste de dienststeun. De beslissende goedkeuring van nieuwe processen, nieuwe technologie, R&D en het productievermogen van wordt het bedrijf verbeterd en de ontwikkeling is georiënteerd aan de verscheidenheid van de Besparingsenergie en de perfectie van de producten.

 • OEM / ODM

    

  Wij die altijd oprechte en wederzijdse samenwerking met klanten over de hele wereld zoeken.

  Wij kunnen uw beste leveranciers met brede waaier van vormproducten zijn. Ook zijn wij binnen geschikt 

  het verlenen van OEM en ODM de diensten.

 • R & D

  Onderzoek & Ontwikkeling

   

  Er is/are boven 10 Mensenr&d Ingenieur in het bedrijf.

  Zijn belangrijke producten zijn de volledige reeks van 40Nm3/h-6000Nm3/h van de Installatie van de Luchtscheiding, 20, 40, 80Nm3/h Opgeloste Acetyleeninstallatie, Cryogene tanks, lucht-Verwarmend en laten verdampen het verwarmen laten verdampen, 100-3000Nm3/h-Reinigingsmateriaal van hoge zuiverheidsgas, Co2-Compressor, Lage Temperatuur Vloeibare Pomp en Methanolherschikking die Waterstofinstallatie enz. maken. Bovendien, het Cryogene Rubberineenstortingsmateriaal en de de Turbineexpander van de drukverhoging ontwikkelen zich en producerend, VPSA-heeft de Zuurstof die Materiaal maken de deskundige schat overgegaan.

Contactgegevens
Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. wenda yu

Tel.: 86-13588380536

Fax: 86-0571-58991068

Direct Stuur uw aanvraag naar ons