Hangzhouunie Industrieel gas-Materiaal Co., Ltd.

 De scheiding van de de lage druklucht van de premiekwaliteit

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. certificaten
De kwaliteit en de dienst zijn goed, is de levertijd elke keer punctueel.

—— Russische Seles

Mijn klant is zeer tevreden met uw steekproef, nu plaatsen wij een orde met u.

—— Russische Porova

Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd. Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : UIG
Aantal werknemers : 100~150
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

Hangzhouunie Industrieel gas-Materiaal Co., Ltd.Are een technologieonderneming gespecialiseerd in R&D, ontwerp en vervaardiging van diverse luchtseparators en cryogeen toepassingsmateriaal. Ons bedrijf dringt altijd bij het nemen van de technologie als motiliteit aan, die techniek en producteninnovatie benadrukt, samenwerkend met vele wetenschappelijke en onderzoekinstituten, academische scholen die in dezelfde de industriewaaier met ons zijn. Op basis van integratie in geavanceerd ontwerpconcept en strikte beheersprocedure en opmerkelijke productie geeft de techniek en de enthousiaste de dienststeun. De beslissende goedkeuring van nieuwe processen, nieuwe technologie, R&D en het productievermogen van wordt het bedrijf verbeterd en de ontwikkeling is georiënteerd aan de verscheidenheid van de Besparingsenergie en de perfectie van de producten.

De producten van het bedrijf behandelen de gebieden van metallurgie, de petrochemische industrie, elektronika, machines, bouwmateriaal, Geneeskunde, Nieuwe materialen die goed - over het hele land ontvangen en ook geleverd aan vele Aziatische en Afrikaanse landen zijn geweest (Rusland, Kazachstan, Tadzjikistan, India, Bangladesh, Thailand, Filippijnen, Noord-Korea, Mongolië, Equatoriaal-Guinea, Botswana, Zambia, Angola, Tanzania). De belangrijkste producten zijn: de middelgrote en kleine de stikstofinstallaties van de groottezuurstof, vloeibare zuurstof en vloeibare stikstofinstallaties, zuurstof en stikstofvloeibaarmakingsinstallaties, de generators van de hoge zuiverheidsstikstof, de moleculaire installaties van de de schommelingsadsorptie van de zeefdruk en PSA (VPSA) zuurstof (stikstof) installaties.

Naast verstrek de producten van uitstekende kwaliteit, onderneemt ons bedrijf het technische raadplegen, techniekontwerp, materiaalinstallatie, ook de technische opleidende en andere diensten, en tenuitvoerlegging van het kant en klare project. Stem in oprecht met uw contact en bezoek in het bedrijf.

Contactgegevens
Hangzhou Union Industrial Gas-Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. wenda yu

Tel.: 86-13588380536

Fax: 86-0571-58991068

Direct Stuur uw aanvraag naar ons